Nederlands English Deutsch

Starterspakket voor startende ondernemers

Een website en alles wat u in het begin nodig heeft

U bent een startende ondernemer en heeft een homepage en ook passende documenten voor uw homogene bedrijfsimago nodig? Met ons starterspakket hechten wij veel waarde aan een oplossing voor u, die niet duur is, maar vanzelfsprekend wel heel goed geschikt is voor het begin.

Denken aan en werken voor de toekomst

Wie vanaf het begin af aan op een optimale manier plant zal ook lang tevreden zijn. Want hierdoor kunt u zeker zijn, dat uw homepage en documenten zonder problemen met u en de grootte van uw ondernemen mee zullen groeien. In overeenkomst met u designen wij aanvullend op uw website een of meerdere producten zoals: logo, visitekaartjes, briefpapier, flyer, brochures, postkaarten en meer ...

Wij coöpereren met een goede en voordelige drukkerij om uw kosten en inzet laag te houden. Uitbreiding en actualisatie van uw homepage, zijn ook nog na de start van uw ondernemen mogelijk.

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van de complexiteit van uw project, maar ook met een beperkt budget is al heel veel mogelijk.

Belt u ons op: 030 - 3961315 of schrijft u ons een e-mail. Wij stellen graag uw optimale starterspakket samen - helemaal aangepast aan uw bedrijf!

naar boven

Aanbieding

Alle startende ondernemers krijgen een korting van 10% in hun eerste jaar.

WebArtistA is een samenwerkingspartner van de Gründerinnen-zentrale Berlijn sinds 2013.

Start-up packages for new businesses in Berlijn- WebArtistA